Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë

Description: Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen gjermane.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen gjermane.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.

Instuctions: Zgjidhni pergjigjet e sakta ne kete kuiz te shkurte por shume interesant.

Keywords: Lojra dhe kuize Kuize Kuize per kafshet Kuize ne gjuhen gjermane Gjuha gjermane kuize kuize te ndryshme ne gjuhen gjermane gjuha gjermane kuize luaj kuize per gjuhen gjermane gjermanisht kuize kafshet ne gjuhen gjermane emrat e kafsheve ne gjuhePlays: 5

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!