Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë

Description: Ky është një kuiz shumë interesant ku përmban pyetje dhe përgjigje rreth fakteve të pabesueshme por të vërteta, pra ia vlen ta luani këtë kuiz sepse mësoni shumë gjëra për të cilat ndoshta as që i keni menduar ndonjëherë por që realisht ekzistojnë. Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë.

Instuctions: Zgjidhni përgjigjet e sakta rreth fakteve të pabesueshme por të vërteta.

Keywords: E pabesueshme por e vertete Kuize te ndryshme kuize online shqip kuiz Qumështi i hipopotamit Kuize shqip ngjyra e bardhe ngjyra roze ngjyra e verdhe Muskujt numri i muskujve Tymi i cigares Kimikatet e cigares Toksinat e cigares Ashti EshtPlays: 8

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!