Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Stinët e vitit në gjuhën angleze


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Stinët e vitit në gjuhën angleze

Description: Ky është një kuiz për stinët e vitit se si quhen apo shkruhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 4 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.

Instuctions: Përgjigjuni në pyetjet e parashtruara.

Keywords: Stinet e vitit Stinët e vitit Viti dhe stinët Kuize anglisht Kuize në gjuhën angleze gjuha angleze kuize kuize për gjuhën angleze kuize anglisht shqip Kuize online teste anglisht Teste te ndryshme anglisht mëso anglisht online meso anglPlays: 10

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!