Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Muajt e vitit në gjuhën angleze


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Muajt e vitit në gjuhën angleze

Description: Ky është një kuiz nga gjuha angleze përkatësisht për muajt e vitit se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 12 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.

Instuctions: Përgjigjuni në pyetjet që shfaqen.

Keywords: Kuize anglisht Kuize të ndryshme në gjuhën angleze gjuha angleze kuize kuize shqip kuize shqip dhe anglisht 12 muajt e vitit në gjuhën angleze 12 muajt e vitit anglisht Teste anglisht teste të ndryshme anglisht testoni veten në gjuhën angPlays: 10

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!