Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Anatomia e këmbës - Pjesa e parë


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Anatomia e këmbës - Pjesa e parë

Description: Ky është një kuiz nga Anatomia e njeriut. Kuizi apo testi përmban 129 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka katër përgjigje apo opcione ku vetëm njëra përgjigje apo njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi.

Instuctions: Testoni njohuritë tuaja në Anatominë e njeriut gjegjësisht në anatominë e këmbës së njeriut.

Keywords: Anatomia e njeriut Anatomia kuize kuize nga anatomia Teste nga anatomia e njeriut Anatomia e njeriut kuize shqip Teste nga Anatomia Anatomi kuize kuize shqip nga anatomia Anatomia online shqip Anatomi kuize dhe teste enPlays: 5

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!