Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 14


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 14

Description: Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e katërmbëdhjetë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni veten se sa dini rreth gjuhës dhe letërsisë shqipe dhe të huaj. This is a quiz from Albanian Language and Literature and foreign. This is the 14 part of this quiz contains 10 questions and each question has four options with only one option is correct. So test yourself how much you know about the Albanian language and literature and foreign.

Instuctions: Përgjigjuni në pyetjet që shfaqen. Answer the questions that appear.

Keywords: Matura Teste Teste te Matures Teste te semimatures Teste mature Matura shteterore Matura shteterore Teste Gjuhe dhe Letersi Gjuha shqipe pjesa e pare Gjuha dhe letersia kuize Teste shqip Matura teste Teste ne shqip Teste mature online Gjuhe dPlays: 5

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!