Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17

Description: Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kuizi përmban 10 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka 3 ose 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Testoni njohuritë tuaja në Gjuhë dhe letërsi apo mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur. This is a quiz from Albanian Language and Literature and foreign. The quiz contains 10 different questions. Each question has 3 or 4 options or answers where only one answer is correct. Test your knowledge in languages ​​and literature and learn things that you did not know.

Instuctions:

Keywords: Gjuhe dhe Letersi Teste Teste nga gjuha dhe letersia Gjuha shqipe Gjuhe dhe Letersi Fabula Tregime Poezi Proverba Lulet e së keqes Antonimet Sinonime Homonimet Bill Kllinton Adem Jashari Medllin Ollbrajt George Bush Asidenti AliteracionPlays: 13

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!