Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Kuizi Kimia - Pjesa e 15


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Kuizi Kimia - Pjesa e 15

Description: Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 15 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat që nuk i keni ditur më parë. This is a quiz of Chemistry. The quiz contains 10 questions. Each question has four options, only one option is correct. This is part 15 of this quiz. Test your knowledge in chemistry and learn things you did not know before.

Instuctions: Përgjigjuni në pyetjet që shfaqen. Answer the questions that appear.

Keywords: Heliumi Elementi kimik Numri atomik Ununoctiumi Simboli kimik Masa e aktiniumit Erbiumi Aminat Tretësira ujore Acidet Bazat Fermenimi alkoolik Glukogjenoliza Glukoliza Karboni Hibridizimi Format e hibridizimit Fluori Burimi kryesor i alPlays: 6

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!