Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Kuizi Fizika - Pjesa e parë


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Kuizi Fizika - Pjesa e parë

Description: Ky është një kuiz nga Fizika.Në këtë kuiz janë pyetje te ndryshme për dhe rreth Fizikës .Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë.

Instuctions: Zgjidhni apo gjeni përgjigjet e sakta rreth dhe për Fizikën. Testoni veten se sa keni njohuri rreth lëndës së Fizikës.

Keywords: Kuize nga Fizika Kuizi Fizika Kuize te ndryshme nga Fizika Kuizi fizika pjesa e pare Kuize shqip Kuize dhe lojra shqip Kuizi shqip Kuizi fizika shqip Molekulat Afrimi i molekulave grada celzius shkalla e nxehtesise Fizika online testet e matuPlays: 6

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!