Play Free Online Games Dragon Ball Z Games SpongeBob SquarePants Games Naruto Games Sonic The Hedgehog Games Minecraft Games Batman Games Angry Birds Games Ben 10 Games
Action Games Adventure Games Strategy Games Shoot em up Games Driving and Racing Games Beat Em Up Games Puzzle Games Sports Games Dress Up Games
Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë


RECOMMENDED GAMES FROM PUFFGAMES.COM
Get Shockwave Player   Get Shockwave Player   full screen   Get Flash Player
Info:
Name: Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë

Description: Ky është një kuiz nga Anatomia.Në këtë kuiz janë pyetje për sistemin nervor qendror apo për anatominë e tij.Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë.

Instuctions: Zgjidhni përgjigjet e sakta rreth sistemit nervor qendror apo anatomisë së tij.

Keywords: Kuize nga Anatomia Teste nga Anatomia Anatomia teste online Pyetje te ndryshme nga Anatomia Sistemi nervor qendror pyetje pyetje dhe pergjigje per sistemin nervor qendror sistemi nervor qendror kuiz Kuize Anatomia Kuiz Anatomia sistemi nervor qenPlays: 12

Category: Education
Rating:comments:
Leave a comment:
Message:Name:


Reload Image
Code:

Puffgames

Puffgames over 85,000 Free Games!